Delen:

Wild en wijn:
a match made in heaven

Het wildseizoen is de uitgelezen tijd van het jaar om een keur aan mooie wijnen te openen. Je kunt namelijk eindeloos variëren. Wat te denken van fazant met een mooie Pinot Gris uit de Elzas? Patrijs met een verfijnd glas Bourgogne-Pinot Noir, of wilde eend met een klassieke Cahors? Of wordt het toch ree met Saint-Joseph, everzwijn met een krachtige Douro of edelhert met een zwoele Brunello? Het water loopt ons al in de mond…

Omdat de combinatiemogelijkheden eindeloos zijn, hebben we ter inspiratie een aantal populaire wildwijnen voor u geselecteerd, inclusief bijpassende gerechten! Zo is onze welbekende Pontificis met z’n soepele, zachte karakter bijvoorbeeld heerlijk bij patrijs. Voor bij een klassieke hazenpeper is Camino de Caza, onze nieuwste aanwinst uit Spanje, een absolute aanrader! En bij een stevig gerecht met everzwijn kunnen we de luxe Enira uit Bulgarije ten zeerste aanbevelen. Alle wijnen uitproberen? Bestel dan nu ons populaire wildwijnpakket met 15% korting!

Wildwijnen om uw vingers bij af te likken

1

Proefpakket wildwijnen (3x2 flessen)

2

Normale prijs € 8,75

Vanaf 12 flessen € 8,02 per fles

3

Domaine Bessa Valley Enira 2015

Wijn uit Bulgarije - Bessa Valley

Aromatische Bulgaarse rode wijn met de geur van kruiden, specerijen, rijp rood fruit en licht eikenhout. De smaak is vol en zacht. Goed te combineren met kruidige vleesgerechten of harde kazen.

Normale prijs € 12,95

Vanaf 12 flessen € 11,87 per fles

Even geduld a.u.b.