Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Boeken

Poster wijngaarden wijnstreek Bordeaux

Mooie poster met daarop een precieze weergave van de wijngaarden in het wijngebied Bordeaux. Alle appellations van de Bordeaux staan hierop weergegeven met een kleur indicatie en het type wijnen. In de legenda staan de wijngaarden aangegeven, alle wijn gemeentes en rondom staan de logo's van alle grote château's.

Poster wijngaarden wijnstreek Languedoc en Roussillon

Mooie poster met daarop een precieze weergave van de wijngaarden in de wijngebieden Languedoc & Roussillon. Alle appellations van de Languedoc & Roussillon staan hierop weergegeven met een kleur indicatie. De posterafmeting is 77 cm X 66 cm.

De Varende Chef kookboek van Martin Kruithof

“Eet als een koning, slaap als een prins, ontbijt als een keizer, vaar als een kapitein.” Dat tweesterrenchef Martin Kruithof niets liever doet dan zijn passie voor het goede leven delen, blijkt wel uit zijn laatste kookboek, De varende chef.

Poster wijngaarden wijnstreek Elsaz

Mooie poster met daarop een precieze weergave van de wijngaarden in het wijngebied Elsaz. Alle wijngemeenten die in de Elsaz liggen van Wissembourg tot en met Leimbach staan erop. Ook de benaming en de ligging van 51 Grand Cru's staan in alphabetische volgorde aangegeven.

Poster belangrijkste druivenrassen in de wijngaarden van Frankrijk

Mooie poster met daarop de belangrijkste druivenrassen in de verschillende wijnstreken van Frankrijk. Rondom staan de belangrijkste druivenrassen. Deze poster is 77 X 66 cm. Leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Even geduld a.u.b.