Gelegenheid
Categorie
Prijs

Toon alle geschenken

Maatwerk en advies
We verzorgen al uw relatiegeschenken van A tot Z

Of het nu om een zakelijk relatiegeschenk gaat, verjaardagscadeaus voor al uw werknemers, een cadeau voor een jubilaris of om een attentie voor vrienden of familie: wijn is altijd welkom! Niet voor niets is het nog altijd één van de meest populaire geschenken om te geven (én te ontvangen). Wij verzorgen met plezier wijngeschenken voor u op maat, waarmee u een onvergetelijke eerste indruk maakt, uw werknemers laat zien dat u ze niet vergeten bent of een gewaardeerde relatie passend bedankt voor een succesvol jaar.

U kiest de wijn, wij regelen de rest

Het regelen van (relatie)geschenken kan soms een tijdrovende en stressvolle bezigheid zijn in uw toch al drukke agenda. Wij nemen u die zorg graag uit handen en maken voor u het inpakken en de verzending van uw wijngeschenken met plezier in orde. Wanneer u dat wenst schrijven we er een persoonlijk kaartje bij en maken we het pakket compleet met interessante wijninformatie. Rest u alleen het leukste deel: het uitkiezen van de wijn! 

Ruime keuze en passend advies

Wij hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van bijzondere wijngeschenken. Bij ons heeft u keuze uit een zeer ruim assortiment van kwaliteitswijnen in alle prijsklassen, die direct door ons bij de wijnboer worden ingekocht. Uiteraard bieden wij u daarbij met plezier wijnadvies op maat, of het nu gaat om één kleinigheidje voor een vriend, een verjaardagscadeau voor uw werknemers of alle relatiegeschenken voor uw bedrijf. Wij verzorgen niet alleen relatiegeschenken met de kerst, maar bijvoorbeeld ook rond Pasen. En we kunnen u veel werk uit handen nemen door bijvoorbeeld uw werknemers een fles wijn te sturen op hun verjaardag. Wilt u direct met ons in gesprek? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Waarom Wijnhuis Alexander?

Keuze uit het beste wijnassortiment van Nederland
Iedere wijn kan worden voorzien van uitgebreide informatie, ook van uzelf
Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen
Veel mogelijkheden om uw eigen logo toe te voegen, zoals op kist, doos, etiket of wijninfo
Tientallen bekroonde sterwijnen in de categorie tot € 10,00
Verpakking in een luxe geschenkkist
Persoonlijk advies over de best passende wijn
Bezorgen of verzenden in binnen- en buitenland

Wij maken uw wijngeschenk bijzonder

Wijn is een geliefd cadeau. Wij onderscheiden ons niet alleen met de uitstekende kwaliteit van ons prijswinnende assortiment maar ook door informatie bij te sluiten van uzelf of over de wijn. Elke wijn kan worden geleverd met een wijninfo over de wijn en een professionele proefnotitie met adviezen over wijn-spijs en bewaartermijn. Deze wijninfo kunt u voorzien van uw eigen bedrijfslogo!

Service na aflevering

Maar ook na ontvangst houdt onze service niet op. In overleg met u verpakken wij een kaartje met onze ‘niet goed – nieuwe fles’ service. Heeft een wijn kurk of is de fles tijdens het transport gebroken, dan krijgt de ontvanger van ons kosteloos een nieuwe fles toegezonden!

Maak direct een afspraak  

Even geduld a.u.b.