Twee bijzondere wijnen
uit Cahors en de Pfalz

Houdt u van klassieke topwijnen? Dan mag u dit duo uit Duitsland en Frankrijk niet missen! De witte Herrgottsacker Riesling van Von Buhl en de rode Cahors Expression van Château Lamartine zijn opvallend verfijnd, complex en krachtig. Beide wijnen zijn bovendien uitblinkers in hun prijsklasse.

De Pfalz Riesling komt uit hoger gelegen percelen van premier cru-wijngaard Herrgottsacker, bijna tegen grand cru Ungeheuer aan. Dat proef je terug in de kwaliteit van de wijn. De Cahors is in naam misschien niet zo bekend als bijvoorbeeld Bordeaux, maar de Expression wedijvert met gemak met de luxere wijnen uit deze beroemde streek.

Twee prachtige topwijnen dus! Beide zijn nu al mooi als u ze even van tevoren karaffeert, maar kunnen ook gemakkelijk nog enkele jaren verder rijpen op fles. Bestel meteen en ervaar het zelf!

Grand cru-niveau uit Cahors & de Pfalz

1

Wijnpakket bijzondere wijnen mei (2x3 flessen)

Deze maand kunt u twee sublieme wijnen ontdekken uit de Franse Cahors en de Duitse Pfalz. Twee topwijnen om niet te missen. Bestel meteen en profiteer nu van fraaie kortingen!

156,15 132,00 per wijnpakket

Aanbieding
2

Château Lamartine Cahors Expression 2016

Wijn uit Frankrijk - Cahors

Franse, dieprode wijn met een aroma van zwart fruit en eikenhout. De smaak is krachtig en intens, waardoor deze wijn heel goed past bij rund- of lamsvlees en wildschotels.

30,60 25,95

Vanaf 12 flessen 24,95 per fles

Aanbieding

Gemaakt van côtdruiven van oude wijnstokken

Complex, krachtig en intens, maar ook finesserijk

Geweldig bij rund, lam of krachtig wild

3

Reichsrat von Buhl Pfalz Herrgottsacker Erste Lage Riesling Trocken 2018

Wijn uit Duitsland - Pfalz

Krachtige frisdroge witte wijn met een verfijnde geur en smaak van grapefruit, perzik, toast en licht mineraalcomplexe nuance. De afdronk is lang en rijkgeschakeerd. Mooi om zo te drinken of te serveren bij visgerechten, zowel uit de oven als gebakken.

21,45 18,95

Vanaf 12 flessen 17,95 per fles

Aanbieding

Grosses Gewächs-kwaliteit voor een Erste Lage-prijs

Door Mathieu Kauffmann, Winzer des Jahres 2019 (Falstaff)

Mooi bij vis en wit vlees maar ook zomaar

Even geduld a.u.b.